Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Ronde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg dan de boter in blokjes toe en mix dit goed glad.
Read moreVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.
Read moreBitterballen
Bitterballetjes, Breng in een pan het vlees met het kruidenbuiltje en de bouillon langzaam aan de kook en laat het in circa 1 uur op laag vuur gaar worden.
Read moreTraditionele nasi
Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.
Read moreFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...
Read moreHarsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.
Read moreWalnootkoekjes
Heerlijke walnootkoekejs, je moet een speciaal walnootpannetje hiervoor hebben. Ik plaats daar de foto nog van. Ik heb het pannetje in Marokko gekocht, maar ik hoorde dat ze hier in Beverwijk ook te koop zijn.
Read more