Loader

Harsha koekjes

2005-10-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 24
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

24 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 eieren
    - snufje zout
    - 3 etl. suiker
    - 1 grote limonade glas melk
    - 1/2 limonade glas olie
    - 1/2 zakje bakpoeder
    - 1 zakje vanille suiker
    - honing
    - smid (Griesmeel)  * smid op gevoel toevoegen, net zo lang tot je een soepel deeg hebt!

Method

Step 1

Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.

Rol het deeg uit. Snijd er figuurtjes uit.

Bak ze in olie, dompel ze daarna in warme honing.

Klaar simpel en lekker.

Heel makkelijk te maken.

Deel dit recept met anderen

Comments (23)

  1. posted by hanae on 07-10-2005

    Hmm.. lekker.. !! K ga ze ook een keertje uitproberen.. Heerlijk voor nu in de Ramadan..

  2. posted by moslima on 07-10-2005

    essalam3aleikom,
    wie kan meer marokaans koekjes plaatsen,
    ik vind marokaans koekjes heerlijk.

  3. posted by rabia78 on 09-10-2005

    Ze zien er niet alleen lekker, maar zijn het ook! Ik heb ze vandaag gemaakt en ze waren erg lekker en makkelijk:)

  4. posted by karima on 21-10-2005

    salaam meid….
    hhhhmmmmmmm……die koekjes zijn verukkelijk bezoek kwam bij ons eten en ik en mijn ma gingen die maken….al die vrouwtjes recept vrage;) ahha
    super lkkr meid..
    ga zo door;)

  5. posted by sofia on 22-10-2005

    ik heb deze koekjes gisteren gemaakt,me ma vond het helemaal niks toen ik bezig was met kneden enzo maarrr..toen ze klaar waren vondt ma lief ze wel lekker,ze zijn echt lekker maar ook niet moeilijk en ingewikkeld te maken

  6. posted by sofia on 22-10-2005

    O’ nog eve dit ze zaggen er uit als op de foto hier

  7. posted by Oemzenjabiel on 24-10-2005

    salaam aleikoum..
    soulfi.. hoeveel smid!!? of is t op gevoel tot je die soepele deeg hebt?! en groffe of fijne smid!? inshallah wil ik t morgen maken..

  8. posted by sofia on 25-10-2005

    ja dat was voor mijn inderdaad ook een gok,ik heb zelf groffe smid gebruikt..ik had niet anders… en op gevoel toegevoegt..tot het inderdaad soepele deeg word

  9. posted by soulfa on 25-10-2005

    klopt zo moet het ook, gewoon smid toevoegen totdat je een soepel deeg hebt. je kunt zowel groffe als fijne smid gebruiken.

  10. posted by sofia on 26-10-2005

    soulfa thanks trouwens voor de recept

  11. posted by sallywoman on 27-10-2005

    ik heb het vandaag ook gemaakt in hartjes vorm.Heb ze nog niet geproefd maar zien er lekker uit.Heb fijne smid gebruikt.skokran soulfa

  12. posted by fatima88 on 29-10-2005

    hOiii ik heb ze gemaakt ze waren lekker jO en makelijk

  13. posted by ranja on 31-10-2005

    bij mij waren het baksten geworden…iedereen brak z’n tanden ervan…maar ja ik heb het zoals hierboven aangegeven staat gemaakt…maar helaas….of ik moet het deeg te dun hebben uitgerold…

  14. posted by MADAME CUISINE on 31-10-2005

    Ranja, dan heb je teveel griesmeel aan toe gevoegd.
    Hoe meer meel, hoe steviger de koekjes…

  15. posted by soulfa on 31-10-2005

    Het deeg mag niet te hard zijn, het moet een heel soepel deegje zijn.

  16. posted by hoessam on 13-12-2005

    ER STAAT NIET BIJ HOEVEEL SMID

  17. posted by MADAME CUISINE on 13-12-2005

    Hoessam, je moet smid op gevoel toevoegen.
    Net zo lang tot je een soepel deeg hebt.

  18. posted by jamila on 11-01-2006

    He jullie hadden gelijk ze zijn heel lkkr en makkelijk bedankt meid voor dit recept

  19. posted by asi on 05-04-2006

    Heey soulfa Ik heb geen vormpjes kan je het ook met een kleine glas doen? En gaan ze niet smelte in de olie?

  20. posted by soulfa on 25-07-2007

    een glas is ook goed. en ze smelten niet.

  21. posted by chris on 01-10-2008

    Kan iemand mijn mischien vertellen wat smid is?

  22. posted by Mina20 on 19-10-2008

    Smid=Griesmeel

  23. posted by yasmina2010 on 20-07-2012

    dames is het die grofe of die fijne smida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.