Recipe Type: Koekjes
Wil je zelf koekjes bakken voor al3ied of andere gelegenheden? Geen probleem! Met deze recepten kun je direct aan de slag. Je zult zeker je familie en vrienden er blij mee maken. Marokkaanse koekjes blijven nummer 1.
Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje
Met dit recept maak je voortaan makkelijk zelf mueslirepen, een gezonde snack voor tussendoor uit eigen keuken. De mueslirepen kun je gemakkelijk invriezen.
Read moreMini-cheesecakes met frambozenswirl
Ik koos voor de versie met frambozenswirl, een soort marmercheesecakejes met verse frambozen. Superlekker en ze zien er ook nog eens mooi uit!
Read moreMini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)
Dit is echt een ideaal basisrecept voor een mini cheesecakes! Ik had deze gebakken versie nog nooit in mini vorm gemaakt, wel no bake mini cheesecakes. Het is echt zo simpel, maar zo lekker!
Read moreSpekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij
Spekkoek (id: Spekuk of Lapis Legit) is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. Het recept is waarschijnlijk afgeleid van een vergelijkbare type cake van Duitse oorsprong, namelijk de Baumkuchen, maar aangepast met in Nederlands-Indië beschikbare ingrediënten.
Read moreMars cupcakes
Mars-cupcakes zijn chocoladecakeje met binnenin een stukje Mars. Ze zijn gegarneerd met chocolade, caramel en weer een stukje Mars. Ze zijn echt zo lekker als ze eruit zien, al vallen je tanden uit je mond haha!
Read moreNo-bake koekjes
Super makkelijk, je bent zo klaar en het is gruwelijk!! Maal de koekjes en de pinda's fijn en doe dit in een kom. Voeg er daarna de kaneel en de abrikozenjam eraan toe en meng dit er door heen.
Read moreKa3b Leghzal
De naam Ka3b Leghzal betekent in het Arabisch enkel van de gazelle. Deze heerlijke koekjes zijn wel het meest bekende koekjes uit Marokko, je komt ze overal tegen. Ze worden gemaakt van marsepein en oranjebloesem water (Mazhar).
Read moreDadel Koekjes
Meng voor het deeg de bloem, boter, suiker, ei en mazhar tot een zacht en soepel deeg en laat in de koelkast rusten.
Read more