Loader

Viskroketten

2009-09-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1/2 kg wijting
    1/2 aardappelen
    1 eetlepel fijngehakte peterselie
    3 fijngehakte knoflookteentjes
    zout
    1 koffielepel milde peper(paprika)
    1/2 koffielepel komijnpoeder
    1 losgeklopt ei
    1 kom fijn griesmeel
    olie om te frituren

Method

Step 1

Maak de wijting goed schoon, haal de buikholte van de vissen leeg en verwijder de graten, haal met behulp van een lepel het visvlees van de huid, maak het vlees fijn met een vork of met je handen.

Kook de aardappelen, scil en snijd ze in kleine stukken, en maak er puree van.

Doe het visvlees in een schaal en voeg de aardappelenpuree, de fijngehakte peterselie, de fijndgehakte konoflookteentjes, zout de paprikapoeder en de komijn aan toe, meng alles goed en maak er balltjes van in de vorm van een cilinder.

Haal de balletjes door het los geklopte ei en daarna door de griesmeel, bak de balltjes in de wwarme olie aan alle kanten goudkleurig, laat de balltjes op keukenpaier uitlekken en dien ze warm op.

succes!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.