Loader

Kaasrolletjes

2015-12-13
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek of meenemen naar bezoek.

Ingredients

  • Loempia vellen
  • - twee roomkaas naar wens ik haal de goedkoopste maar zet hier een naam tussenhaakjes als voorbeeld (Philadelphia)
  • - twee kruidenkaas naar wens zelfde verhaal hierboven (Garlain)
  • - fijngehakte peterselie
  • - fijngehakt uitje
  • - fijngehakte bieslook (mag ook droge variant)
  • - honing
  • - olie

Method

Step 1

Je pakt een loempiavel en legt deze in een ruitvorm voor je op het aanrecht. Je neemt een halve lepel roomkaas en een halve lepel kruidenkaas en dit leg je erop. Een beetje van het fijngehakt uitje en een beetje bieslook.

Step 2

Nu smeer je dit uit in het midden van het velletje.. Niet te dun en niet te dik maar het mag best rijk gevuld zijn. Dus eigenlijk overal een schepje van en uitsmeren (niet bij de puntjes anders lekt het eruit)

Step 3

De ruitvorm rol je nu op en daarna rol je deze weer opzij in een slakvorm net zoals op de foto.. Alle rolletjes tegen elkaar aan op een plaat zetten en besprenkelen met olie(niet teveel)in een voorverwarmde oven (220 max) zetten.

Step 4

Lekker Goudbruin Laten worden en als ze uit de oven zijn even af laten koelen. Vervolgens -nog warm- (knijpfles is handig) honing erop smeren/dwarrelen/gooien/bestrijken..
Niet teveel want het moet niet doordrenken ;))

Step 5

Je mag wat gebruinde sesam of amandelschijfjes ter decoratie erop doen..

Eet smakelijk ;))

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.