Loader

Vis gevuld met chinese mie

2005-10-31
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • VIS GEVULD MET CHINESE MIE
    Dit heb je er voor nodig:
    Zeebaars,brasem of staartstuk van een kabeljauw van ongeveer 1 kilo;
    100 gram Chinese mie (ongeveer 15 minuten voorweken of volg de aanwijzingen op de verpakking);
    Vulling voor de vis:
    1 teentje knoflook;
    2 eetlepels citroensap;
    1 theelepel paprikapoeder;
    1 theelepel gemalen komijn;
    2 eetlepels olie;
    zout en peper naar smaak.
    Voor het groentenmengsel:
    2 wortelen;
    2 aardappelen;
    1 rode paprika;
    1 gele paprika;
    1 citroen;
    1 tomaat;
    5 takjes verse koriander (Marokkaanse winkel);
    5 takjes platte peterselie;
    4 eetlepels olijfolie;
    1 theelepel paprikapoeder;
    1 theelepel gemalen komijn.

Method

Step 1

Zo maak je het;

* Snijd de vis open en verwijder de ingewanden of laat de visboer dat doen;
* Laat de Chinese mie uitlekken en snijd hem klein;
* Pers de knoflook en schep mie, knoflook, citroensap, komijnpoeder, paprikapoeder, olie, zout en peper door elkaar;
*Vul de vis met dit mengsel en leg hem in een ovenschaal;
*Verwarm de oven voor tot 200 graden C;
* Maak alle groenten schoon en schil ze indien nodig. Snijd de wortelen en de aardappelen in schijfjes, de paprika's in ringen, de citroen en de tomaat in plakjes en de kruiden fijn. Schep alle groenten met de specerijen door elkaar en bedek de vis er mee. Giet de olijfolie er overheen en zoveel water dat de groenten nét onder staan;
*Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat het geheel in de oven in ongeveer 1 uur gaar worden;
Serveer de vis op een mooie schaal, garneer met de groenten en schijfjes citroen en geef er Marokkaans brood bij....

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by soulfa on 08-11-2005

    Dit ziet er zo lekker uit, ik ga het zeker maken.

  2. posted by hasna on 05-10-2008

    hallo ziet er heel goed uit maarwat is chineze mie !

  3. posted by martine on 26-10-2010

    lekkr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.