Loader

Spaghetti aioli ala Mimi

2008-05-23
  • Servings: 4
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Olijfolie( een goede soort),
    een bol knoflook,
    een middelgrote rode ui,
    een kleine prei,
    4 takjes peterselie,
    4 takjes koriander,
    basilicum,
    2 volle eetlepes olijventapenade ,
    oregano,
    zout en zwarte peper.
    spaghetti

Method

Step 1

Kook de spaghetti zoals op de gebruiksaanwijzing staat.

(Tip: zorg ervoor dat je alle ingredienten al klaar hebt staan, gewassen en gesneden...)

Doe de olijfolie in een hapjespan.Snijd de rode ui fijn. Doe deze bij de olijfolie, pers de teentjes knoflook fijn en doe deze ook in de hapjespan. Ff roeren. Snijd de takjes koriander en peterselie fijn en doe deze er ook bij. Weer ff roeren. Snijd de prei ook weer fijn. Doe deze erbij samen met de olijventapenade en de oregano. Breng op smaak met de zout en peper.

Ondertussen is de spaghetti beetgaar. Spoel de spaghetti af met koud water. Voeg de spaghetti bij de saus. Goed roeren en weer warm laten worden. Als je het op een bord hebt geschept leg je een of twee blaadjes basilicum op.( het oog wil natuurlijk ook wat...!)

Lekker met gegrilde Tonijnsteak, Zalm, of een stukje kipfilet. Vegetarisch kan natuurlijk ook.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.