Loader

Rghifaat met amandelen

2012-02-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.2 / 5)

3.2 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Mesemen/Rghayef:
    - 500g meel
    - zout
    - 1 eitje
    - een beetje bakpoeder
    - vanillesuiker
    - 1 el poedersuiker
    - 1 el boter
    - en water
    vulling:
    150g geroosterde amandelen
    - 50g poedersuiker
    - vanillesuiker of kaneel
    - een beetje boter
    decoratie:
    geroosterde amandelen en honing
    EN OLIE OM HET TE BAKKEN

Method

Step 1

Meng alle ingrediënten van Msemen/rghayef, laat het rusten en dan bereid het zoals msemen met een beetje vulling erin.

Laat het 10min rusten en daarna bak het in hete olie totdat het een mooie goud kleur krijgt.

Doe een lepeltje honing en grove gemalen amandelen erop. EN EET SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by naamloos1 on 14-03-2012

    hoelang laten rusten de eerste keer?
    En bereiden zoals msemen, Dus je bedoelt platdrukken en dan vulling en dichtvouwen?

    Hoeveel vouwen?

    ziet er lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.