Rghifaat met amandelen
2012-02-05- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3.2 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Mesemen/Rghayef:
- 500g meel
- zout
- 1 eitje
- een beetje bakpoeder
- vanillesuiker
- 1 el poedersuiker
- 1 el boter
- en water
vulling:
150g geroosterde amandelen
- 50g poedersuiker
- vanillesuiker of kaneel
- een beetje boter
decoratie:
geroosterde amandelen en honing
EN OLIE OM HET TE BAKKEN
Method
Step 1
Meng alle ingrediënten van Msemen/rghayef, laat het rusten en dan bereid het zoals msemen met een beetje vulling erin.
Laat het 10min rusten en daarna bak het in hete olie totdat het een mooie goud kleur krijgt.
Doe een lepeltje honing en grove gemalen amandelen erop. EN EET SMAKELIJK
posted by naamloos1 on 14-03-2012
hoelang laten rusten de eerste keer?
En bereiden zoals msemen, Dus je bedoelt platdrukken en dan vulling en dichtvouwen?
Hoeveel vouwen?
ziet er lekker uit