Pasta salade
2014-08-30- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 zak gekleurde gekrulde pasta
- 1/2 groene paprika
- 1/2 rode paprika
- 1 blik mais
- 1 blik artisjok
- 1 potje gesneden zwarte olijven
- feta kaas
- 2 lenteuitjes
Dressing:
- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
- scheutje olie en azijn.
Method
Step 1
Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
Snijd de artisjok en de lente uitjes.
Voeg de rest van de ingrediënten toe.
Dressing:
- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
-scheutje olie en azijn.
Roer de dressing door de pasta salade en doe in een bord.
Voor de versiering kun je je fantasie z'n gang laten gaan!!