Koriander pesto
2008-10-05- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 2-3 bosjes koriander
2 tenen knoflook
2 el geroosterde pijnboompitten
1 tl komijnzaad
?½ tl komijnpoeder
1 el citroensap
150 ml extra vierge olijfolie en extra olie voor bovenop
Method
Step 1
Stamp de koriander, knoflook, pijnboompitten, komijnzaad en poeder, citroensap, zeezout en een beetje van de olie in een vijzel tot pasta of gebruik de keukenmachine.
Schenk er geleidelijk de olie bij en roer goed om.
Je kunt de pesto ongeveer 1 maand bewaren in de koelkast, met wat extra olie erop om bederf te voorkomen.