Loader

Magosalsa

2008-10-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Koriander pesto

  • Tonijnpizza

    Tonijnpizza

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Paprikasaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Hete tomaten saus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Mangosalsa
    Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
    Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
    Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
    F
    ruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
    Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
    Laat dit minstens 1 uur staan.
    Lekker bij kipfilet.

Method

Step 1

Mangosalsa

Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
Fruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
Laat dit minstens 1 uur staan.

Lekker bij kipfilet.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sara38 on 07-10-2008

    ik vindt het te ingewikelt ja toch

  2. posted by monique8219 on 08-10-2008

    helemaal niet.gooi alle ingredienten in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer. even laten mixen en klaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.