Loader

Pasta fritata met paddestoelen

2006-09-25
  • Servings: 4
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr volkoren spaghetti
    4 eieren
    5 el olijfolie
    2 fijngesneden uien
    3 teentjes knoflook (in kleine stukjes)
    6 el slagroom
    100 gr geraspte harde geitenkaas
    1 tl Italiaanse kruiden
    500 gr gemengde paddestoelen
    1 tl chilipoeder
    zout
    peper

Method

Step 1

  • Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing.
  • 3 el olijfolie in een grote koekenpan doen en daarin de ui en de knoflook glazig fruiten.
  • Paddestoelen in stukjes snijden en erbij doen en meekoken voor 5 min.
  • Zout, peper, chilipoeder en Italiaanse kruiden toevoegen.
  • Spaghetti en het paddestoelmengsel door elkaar mengen in een grote kom.
  • 2 el olijfolie verhitten en het spaghetti/paddestoelmengsel in de pan doen.
  • De eieren loskloppen en de slagroom, geitenkaas, zout en peper toevoegen.
  • Schenk dit over het spaghetti/paddestoelmengsel.
  • Zet dit 10 min. op matig vuur en doe de deksel erop.
  • Kijk of de bovenkant droog is en keer dan het mengsel met behulp van een bord.
  • Ook de andere kant nog 3 min. verhitten.

Lekker met een salade.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by miss ikkie on 27-09-2006

    waloe foto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.