Loader

Kiplevertjes met witte druiven

2007-02-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500g kiplevers
    200g witte druiven
    50g boter
    peper,zout
    1 theelepel kerriepoeder
    4 eetlepels appelsap

Method

Step 1

Spoel de kiplevers af onder stromende water.

Was de druiven en halveer .. verwijder de pitjes

Verhit boter in een koekepan en bak hierin de levertjes rondom bruin.

Neem de kiplevers uit de pan houd deze warm(schep kiplevertjes op een bord en zet  dit op  een  pan met kokende water)Strooi er zout, peper, en kerriepoeder naar smaak over.

Blus de bakboter met appelsap en voeg de druiven toe.

Laat ze door en door warm worden en schep ze over de kiplevers.

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by Nas on 15-02-2007

    salaam en met wat eet jij dit dan? met rijst of brood! Volgens mij is t niet echt lekker!! maar ja de gekste dingen zijn meestal wel lekker!! beslama

  2. posted by elviarr on 15-02-2007

    hahah ik ben een persoon die wel bijna alles lust en uitprobeert maarja je moet van houden je kan t met rijst,brood ik vindt lekkerder met gebakken aardappeltjes.

  3. posted by nour on 25-02-2007

    ik vind dat het wel lekker uit ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.