Kaas – Groenten vega flappen
2009-11-08- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.6 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- -loempia deeg
-paprika
-tomaat
-ui 1x
-kaas plakjes
-mais uit blik
-boter of olijfolie
-curry
Method
Step 1
- snij de uien en paprika in kleine blokjes.
- bak de uien in olijfolie op een klein vuurtje.
- voeg de paprika er dan ook bij.
- laat de loempia deeg alvast ontdooien
- voeg bij de groenten mengsel de mais toe
- laat de groenten uitlekken.
- maak de bladerdeeg alvast los van elkaar.
- snij de rechthoekige kaas door midden zodat je een vierkant krijgt en zet het in het midden van de loempia deeg.
- op de kaas leg je de groenten mengsel.
- snij de tomaat in dunne grote schijfjes.
- zet de tomaten dan boven op de kaas en het mengsel.
- vouw de kanten vaan de loempia deeg naar boven zodat je vierkantje van de loempia deeg net zo groot word als de vierkantje van de kaas.
- bak de flappen in een pan met een klein beetje boter tot dat ze goudbruin worden.
- zet als afsluiting een beetje curry op voor de smaak.
bon a petite !!!!
Heerlijk voor en tussendoortje of haast hebt .
voor hoeveel personen maakt niet uit je verdeeld de groenten eerlijk over elk plakje loempia deeg