Gevulde Bladerdeeg met Kip en Spinazie
2009-04-18- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(5 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Bladerdeeg
Spinazie
kipfilet
Prei
Ui
Wortels
Verse Peterselie
Knoflook
Champions
Rooie Paprika
olijfolie
Kip kruiden
Zout
Saffraan
Marokkaanse kruiden
Method
Step 1
Snij de Kip file in blokjes, marineer deze met olijf olie, kip kruiden, saffraan marokkaanse kruiden, peterselie, zout, peper, knoflook.
Bak de spinazie met een beetje olijfolie, daarna goed laten uitlekken.
Sij de wortels, champions, ui, prei, paprika in blokjes.
Doe alles in een wok, met olijfloie, peterselie, alle kruiden en de kip file. Als alles gaar is, laat je het goed uitlekken.
Je mag alles bij elkaar mengen, laten afkoelen.
Haal in de tussen tijd de bladerdeeg uit de vriezer.
Vul de bladerdeeg met de mengsel, in de oven en het is klaar.
posted by saartje2009 on 05-08-2009
halloo
posted by sadiye on 05-08-2009
hoiiiiii 😀
posted by Mimi26 on 23-08-2009
Hoi….
posted by charmoula on 08-12-2009
haloha
posted by Mimi26 on 10-12-2009
Hoi Charmoula,