Loader

Gamba’s tapas

2009-01-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr. gamba's
    olijfolie
    2 teentje knoflook (geperst)
    2 spaanse pepers, fijngesneden
    geraspte citroenschil van 1/2 citroen
    verse of gedroogde peterselie
    zout

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 250 gr.

Doe alle ingredienten met elkaar in een ovenschaal en bedek het geheel met een flinke laag olijf olie, de olijolie moet net boven de garnalen uitkomen.

Zet de schaal nu in de oven en laat de garnalen ongeveer 10 minuten garen, roer tussendoor de garnalen een keer om.

Het kan zijn dat ze iets langer dan 10 min. moeten garen.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.