Loader

Champignon koekjes

2009-02-20
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 18
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

18 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *1 pak margarine of boter(kamertemp)
    *2 eieren
    *1 pakje bakpoeder
    *1 glas suiker of poedersuiker
    *400 gr maismaizena (misirnisasta in de Turkse winkels te koop)
    *bloem
    *2 eetlepels cacao

Method

Step 1

Verwarm je oven op 170 C. Doe de boter, eieren en de suiker in een kom en mix het goed op totdat het cremig is. Doe er daarna de bakpoeder, maizena en de bloem er bij en maak daarvan een samenhangend deeg.

Pak van het deeg stukjes zo groot als een walnoot en maak er balletjes van en druk er iets op. Doop daarna een dopje van een flesje cola in de cacaopoeder en druk die in de midden van de koekjes.

Bak de koekjes in een voorverwarmde oven. Bak ze ongeveer in 30 minuten gaar.

De koekjes moeten wel wit blijven!!

Deel dit recept met anderen

Comments (19)

  1. posted by lemya25 on 21-02-2009

    hi sadiye, hoeveel bloem moet er in, op welk temperatuur moet de oven, en hoe lang bakken?

  2. posted by hafsoena on 23-02-2009

    hey sadiye , hoeveel bloem en boter moet je gebruiken ? 1 pak boter maar van hoeveel gram ? x.

  3. posted by sadiye on 23-02-2009

    hoi hafsoena,margarine of boter van 250 gram,en over de bloem moet je zelf kijken want je moet er een samenhangend deeg van maken x

  4. posted by sadiye on 23-02-2009

    hoi hafsoena,margarine of boter van 250 gram,en over de bloem moet je zelf kijken want je moet er een samenhangend deeg van maken x

  5. posted by martine on 24-02-2009

    hoi Sadiye
    kan je me ook vertellen hoeveel suiker je hebt gebruikt?
    Dank je
    Ze zien er echt leuk uit !!

  6. posted by sadiye on 25-02-2009

    Ik gebruik 1 waterglas suiker ik weet niet hoeveel gram dat is.Vul gewoon een waterglas met suiker dat is goed.

  7. posted by hafsoena on 16-03-2009

    thanx :d
    x.

  8. posted by hafsoena on 17-03-2009

    hey , ik heb ze gemaakt en ze zyn me gelukt , precies hetzelfde , men ouders vonden het heerlijk , (en ik zelf dus ook) dus een raad voor iedereen PROBEER HET MAAR !!
    😀
    x bedankt voor de recept sadiye ! xx

  9. posted by sadiye on 17-03-2009

    ben blij het te horen 😀 geen dank hafsoena 😉

  10. posted by waterijs on 22-03-2009

    zo die koekjes lijken echt op champignons.hahaha

  11. posted by sadiye on 22-03-2009

    ja he hahahahaha

  12. posted by koken20 on 22-07-2009

    ZIET ER PRACHTIG EN ECHT UIT MSCHALLAH
    ga ze inschallah voor het suikerfeest proberen,als ze iets te donker worden kun je ze meschien ook gewoon in poedersuiker dopen:P
    maar bedankt voor het recept,

  13. posted by sadiye on 22-07-2009

    geen dank

  14. posted by missfaiza on 07-08-2009

    zien echt prachtig uit, net echte champions, 🙂

  15. posted by sadiye on 23-08-2009

    😀

  16. posted by samya on 11-09-2009

    Ik ga ze ook maken inchallah

  17. posted by samya on 11-09-2009

    Ik ga ze ook maken inchallah

  18. posted by Chebba Nassira on 22-11-2009

    Is er een verschil tussen maismaizena en gewoon maizena uit de winkel? of is t hetzelfde?

  19. posted by sadiye on 25-08-2010

    ik weet het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.