Coquillage gevuld met vis
2005-10-05- Course: Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.7 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 100 gram vis filet (roodbaars,kabeljauw, panga)
- 100 gram garnaaltjes
- beetje peterselie
- Snufje nootmuskaat
- Halve theelepel zwarte peper
- Halve theelepel gember poeder
- 1 ½ theelepel zout
- 200 ml melk
- 2 teentjes knoflook
- 2 a 3 dessertlepels maizena
- Zakje geraspte kaas.
Method
Step 1
Kook wat water. Zodra het goed borreld gooi je er een dessert lepel zout in en de vis filet. Kook dit heel kort 3 min ongeveer, de vis moet beetgaar worden.
Haal de vis uit het water en laat deze uitlekken. Vervolgens snij je er kleine stukjes van en doe je dit in een kom. Doe daar bij: - garnalen - geperste knoflook - zout - peper, gember - peterselie En roer dit.
Vervolgens doe je in een steelpan de melk, de maizena, de nootmuskaat en een theelepel zout. En laat de melk koken en blijf dit goed roeren. De massa moet er als vla uitzien, dus vloeibaar maar wel dik papje. Als dit niet zo is dan moet je er weer maizena bij doen en goed roeren zodat je geen klontjes krijgt.
Dan haal je dit van het fornuis en gooi je er de vis massa in.
Doe dit in de coquillage (schelpen) en strooi er geraspte kaas over. Dit geheel in een de oven op 200 graden ongeveer 10.
Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visite hebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!
posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005
WAT APARRT!!
posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005
ik heb hier zin in, maar ik ben op mijn werk….
posted by Mounake on 09-12-2007
Ga hier indruk proberen mee te maken haha
posted by sara38 on 14-10-2008
is heel mooie gemaakt bravo