Loader

Chemia

2005-10-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 18
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

18 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kom groffe smida
    - 1 kom Grof  gemalen amandelen ( gewoon rauw)
    - 1 kom olie
    - 1/2 kom suiker
    eieren
    - 1/2 zakje bakpoeder
    - 1tl kaneel
    -  400 tot 500gr honing
    - 3 el mazhar

Method

Step 1

Alles mengen en dan in een cake vorm doen, de oven op een laag vuurtje en zo laten tot de cake gaar is ongv 30/40 min.

Als de cake klaar is, warm je de honing op met 3 el mazhar en dan op de cake gieten, laat de honing goed intrekken, snijd de cake in mooie ruitjes..

En eet smakelijk

is een mooie vervanging van chebakia en heerlijk voor bij de harira.. mijn favoriet!

Deel dit recept met anderen

Comments (20)

  1. posted by ceuta on 09-10-2005

    Ik heb hem al 2 x gemaakt hij is super lekker. thx meid

  2. posted by sanida on 09-10-2005

    kan je ook fijne smida gebruiken

  3. posted by ceuta on 09-10-2005

    ja ik heb fijne gebruikt had geen andere 🙂

  4. posted by miss france on 09-10-2005

    je kan wel fijne gebruiken maar met de groffe vind ik m persoonlijk veel lekkerder, en beter uitzien..

    graag gedaan hoor ceuta…

  5. posted by sanida on 09-10-2005

    bedankt dames voor julie antwoordt groetjes sanida

  6. posted by yousra on 11-10-2005

    bedankt voor je recept, wil het insallah vanvond maken, welke bakvorm gebruik jij? ik heb die van een turkse winkel van 30 cm. is deze goed?

  7. posted by MADAME CUISINE on 11-10-2005

    Miss-France, hoe groot is die cakeevorm.
    Kan ik het in een taartvorm doen van 20 cm? of 28?

  8. posted by miss france on 11-10-2005

    het maakt niet uit in welke vorm je het doet zolang het maar niet van die grote zijn..
    madam cuisine 20, 28 is goed

  9. posted by saadia29 on 16-10-2005

    Heb hem gister gemaakt, en hij is inderdaad makkelijk en heerlijk :kus:

  10. posted by niwahoo on 16-10-2005

    voor dat ik hem wil maken wil ik even zeker zijn over een ding er staat steeds een kom op maar wat beoel je met kom is het bervootbeeld de zelfde kom waar we haria in doen of iet anders

  11. posted by miss france on 16-10-2005

    ja een harira kom.. die van die pauwset (tauz)

  12. posted by soulfa on 27-10-2005

    ik ga m maken.

  13. posted by soulfa on 28-10-2005

    Ik heb m gisteren gemaakt, en perfect gelukt. Thanks miss France.

  14. posted by Oemo Rayan on 16-11-2005

    Hallo, zou je misschien willen vermelden waar je als eerste mee begint met mengen. Bij sommig cakes moet je eerst met de eieren en suiker beginnen en dan pas stapsgewijs er de ingredienten toevoegen. wie kan mij daarbij helpen.
    groetjes

  15. posted by soulfa on 16-11-2005

    je begint met de eiren en suiker goed te mengen, daarna doe je de olie en de rst van de ingredienten erbij.

  16. posted by Oemo Rayan on 25-11-2005

    Nou blijkbaar ligt het aan mij… maar ik ben er nu mee bezig en het lijkt alsof hij niet erg hoog wordt. ook is de onderkant nog niet helemaal gaar. op hoeveel graden moet je het voorbereiden en hoe lang?

  17. posted by zahira on 23-03-2006

    Deze is zo gruwelijk lekker!!! Ik heb hem gemaakt!!!
    Jammie!!!

  18. posted by wardaroosje on 17-09-2007

    Ik heb hem weer gemaakt en hij blijft lekker en makkelijk

  19. posted by maryama on 01-10-2007

    ik heb ze oog giester gemaakt en ze zijn echt heerlijk bedankt vooor het resept

  20. posted by fati03 on 29-09-2008

    Hoi Miss France, kan ik ook moyen smeed gebruiken hiervoor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.