Loader

Brik

2006-01-16
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.2 / 5)

3.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • filodeeg
    4 aardappels gekookt
    blik tonijn
    takje selderij fijn gehakt
    2 ei
    tl komijn, zout, peper, Koriander

Method

Step 1

filodeeg laten ontdooien

neem ongeveer 6 tot 8 bladtje ervan

gekookte aadappel fijn maken met een vork, in een kom doen de blik tonijn erbij doen en fijn gehakte selderij en de kruiden alles goed mengen

neem een blad van filodeeg en doen grote lepel van mengsel erin, goed vouwen welke vorm je maar wilt

gelijk in de hette olie doen bakken beide kanten tot het bruin word, in keukenpapier laten uit lekken

met soepje erbij heerlijk eet smakelijk

je kan ook andere dingen erin doen zoals olijven ,papriktjes ,kapertjes ,of in plaats van tonijn ook gebakken kipfille

Deel dit recept met anderen

Comments (14)

  1. posted by ellouisa on 16-01-2006

    Ziet er lekker uit zeg!!

  2. posted by mamanissa on 17-01-2006

    het smaakt ook erg lekker , zeker de moeite waard om een keer te maken ,dan word je zo verslaafd hahah

  3. posted by mamanissa on 17-01-2006

    het smaakt ook erg lekker , zeker de moeite waard om een keer te maken ,dan word je zo verslaafd hahah

  4. posted by mamanissa on 17-01-2006

    het smaakt ook erg lekker , zeker de moeite waard om een keer te maken ,dan word je zo verslaafd hahah

  5. posted by mamanissa on 17-01-2006

    het smaakt ook erg lekker , zeker de moeite waard om een keer te maken ,dan word je zo verslaafd hahah

  6. posted by mamanissa on 17-01-2006

    oeps het is iets fout gegaan met de reactie ,sorry

  7. posted by ellouisa on 17-01-2006

    haha ik zie t, geeft niet hoor 😉

  8. posted by sara6 on 04-02-2006

    Ik neem aan dat je die 2 eieren gebruikt om je filodeeg dicht te plakken?

  9. posted by mamanissa on 02-03-2006

    oh ik zie je briecht nu pas sara , nee ik zie dat ik niet goed geschreven heb , je moet de 2 eitjes ook in de mengsel doen ,dus met de aardappel en tonijn ,alles goed mengen met de 2 eitjes , in hette olie gelijk bakken

  10. posted by mamanissa on 02-03-2006

    oh ik zie je briecht nu pas sara , nee ik zie dat ik niet goed geschreven heb , je moet de 2 eitjes ook in de mengsel doen ,dus met de aardappel en tonijn ,alles goed mengen met de 2 eitjes , in hette olie gelijk bakken

  11. posted by bahja on 17-01-2009

    1 keer op verzenden drukken,geen 2 of meerdere keren.(zo..hep jij ook wat geleerd)

  12. posted by bahja on 17-01-2009

    1 keer op verzenden drukken,geen 2 of meerdere keren.(zo..hep jij ook wat geleerd)

  13. posted by MisSardinas on 17-09-2009

    ik heb t geprobeerd. smaak zat goed, maar na het bakken viel het pakketje bijna uit elkaar en was t vettig v olie

  14. posted by ahmedlover on 11-02-2012

    ik zie dat je selderij ipv peterselie gebruikt! ik ben tuneschsich..Selderij is een beetje hard namelijk! en ik zou die loempia vellen gebruiken,,die zijn wat dikker en dat lijkt meer op de TUN brik blad! wel de zijkanten naar binnen vouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.