Beghrir – Gringo
2013-05-22- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(4 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 250 gram fijn griesmeel
- 150 gram bloem
- 3 glazen lauw water
- snufje zout
- 2 zakjes bakpoeder
- 1 eetlepel gist
Method
Step 1
Meng het water, zout, gist, meel en bakpoeder ongeveer voor 5 minuten samen mixen en dan voor 40 minuten laten rijzen! Na het rijzen kun je nog wat water toevoegen als het beslag te dik is.
Afbakken in een Tefal pan en na een beghrir te hebben gebakken even omspelen met wat water en weer de volgende bakken.
Wanneer je Beghrir klaar zijn smeer je ze in met wat olijfolie en strooi je hier wat suiker overheen!