Loader

Recipes from Ingredient: Gist

Oliebollen

Oliebollen recept

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het is weer oliebollentijd! Dit is een echt oud familierecept, mijn vader maakt ze zo elk jaar en ze zijn heerlijk. Je kunt de sukade, krenten en rozijnen weglaten als je daar niet van houdt. Persoonlijk vind ik ze juist lekker met alles erin.

Read more
Kaasuibroodjes

Kaasuibroodjes

forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor vers geraspte kaas, dat geeft veel meer smaak dan uit die zakjes.

Read more
Griesmeel Stokbrood

Griesmeel Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik heb vandaag stokbrood recept uitgeprobeerd van womenstical. Het is aardig gelukt voor de eerste keer. Ik heb hier en daar wel wat aangepast aan het recept.

Read more

Koksmutsjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂  Het recept heb ik van Cookie, jaren geleden via marokko.nl. Ze zijn heerlijk zacht en blijven ook vrij lang lekker (vaak is dat met broodjes niet zo). Heb ze gevuld met stukjes hazelnootchocolade, maar je kunt ook andere chocolade naar ...

Read more
Gehaktbroodjes

Gehaktbroodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook dit met het gehakt. (ui niet raspen!!) Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes, kook de blokjes in water tot ze gaar zijn.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Honingkoek

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.7 / 5)

Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ingetrokken.

Read more
Baghrir - gringo - marokkaanse pannekoek

Baghrir – gringo – marokkaanse pannekoek

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Baghrir - Gringo - Marokkaanse Pannekoek, je neemt een mengkom en giet daar 400 ml lauw water in, hierin verbrokkel je de gist en je roert tot dat die opgelost is.

Read more
Stokbrood met geitenkaas

Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Stokbrood, Zeef het meel, en het zout met het volkorenmeel in een grote kom. Los de gist op in het warme water en doe dat bij het meel.

Read more
Marokkaans brood

Marokkaans brood

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.

Read more
Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more