Recipes from Ingredient: Gist
Broodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreKinder pizza
Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.
Read moreMini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..
Read moreAardappelmsemen
Aardappelmsemen, Msemem gemaakt van aardappel en bloem. kneed dit tot een deeg, laat het 15 minuten rusten en rol het uit tot een rechte lap. Snij met een mes voorzichig in stukken van 10x10 cm.
Read moreMini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar
Read more