Loader

Amandelringen

2008-10-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *1 kilo bloem
    *500 gram zachte boter
    *200 gram witte, gehakte amandelen
    *500 gram poedersuiker

Method

Step 1

Vermeng de bloem, de boter en de poedersuiker goed met elkaar in een grote kom.Mix het mengsel 2 minuten met een mixer.

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Verdeel het deeg in stukken ter grootte van een ei en maak van elk stuk deeg een middelgrote ring, maak die enigszins plat en leg ze op een ingevette bakplaat.Bestrooi de ringen met de gehakte amandelen en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven ongeveer 15 minuten.Laat ze niet té bruin worden.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.