Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Broodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreTajine met lamslever
Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen
Read moreKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, de ontvelde in stukjes gesneden tomaat gember, kurkuma, zout en peper en vermeng dit goed door elkaar.
Read moreHarsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.
Read moreKinder pizza
Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.
Read morePizzabroodjes met tonijn
Pizzabroodjes met tonijn, Haal de pitabroodjes uit de verpakking en snijd elk pitabroodje door het midden met een scherp mes. Je zult misschien merken dat de pitabroodjes een beetje kruimelen, maar dat maakt niks uit.
Read moreAardbeimolentjes
aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.
Read more