Loader

Recipes from Ingredient: Wortel

De wortel is botanisch dezelfde soort als de Nederlandse inheemse plant, de "peen". De wilde peen kruist zeer gemakkelijk met de eetbare wortel, waardoor er zo nu en dan een witte wortel tussen de gekweekte wortelen kan voorkomen. Andere gekende familieleden zijn Chaerophyllum temulum, Anethum graveolens, Carum carvi, Pastinaca sativa en Heracleum sphondylium. Wortels zijn rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Groentenflap

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

sorry heb nog geen foto later.................

Read more
Hoe bereid je Couscous

Couscous met kip en groenten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Ik heb voor de couscous de bereiding van Madame cuisine gebruikt (zie recept couscous met melk en pompoen). De kip met groenten is mijn eigen recept.

Read more
Nasi buideltjes

Nasi buideltjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

filodeeg met een lekkere rijstvulling

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Wortelsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.8 / 5)

Heerlijke en snelle gerecht voor als je visitie hebt!! Of omdat je teveel wortels over hebt!!

Read more
Aardappelkoekjes

Aardappelkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Turkse linzensoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Nasibuideltjes

Nasibuideltjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekker en makkelijk!!

Read more
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...

Read more
Vermicellisoep

Vermicellisoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

Sorry, voor de wazige foto! De damp kwam er nog vanaf en het was s'avonds

Read more
Ischekred

Ischekred, koeienpoten met kikkererwten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

authentiek Marokkaans recept.

Read more