Loader

Groentenflap

2007-02-19
  • Servings: 10
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • pakje bladerdeeg
    blokjes gekookte aardappelen ongeveer 1 kilo,
    fijngesnipperde ui,
    ma3dnous,
    koriander,
    zout,
    peper,
    hete paprikapoeder,
    kl.beetje kerrie.
    grote pot worteltjes met doperwtjes,
    maiskorrels.

Method

Step 1

Doe al deze ingridienten in een grote kom bij elkaar .

Let op eerst de groentens laten uitlekken in vergiet!!!

Daarna de kruiden er bij en kleinbeetje verdelen over de bladerdeeg flapjes

Bakken in oven bij 200 graden ongeveer 20 min.

Warm is het lekkerst

Eet smakelijk

je kunt er eventueel ook uitgelekt blikje tonijn bijvoegen.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by miss ikkie on 12-03-2007

    waneer komt die foto dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.