Loader

Recipe Type: Voorgerechten

Tonosalata

Tonosalata

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.

Read more
Italiaanse pastasaus met gehakt

Italiaanse pastasaus met gehakt

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn

Read more
Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.

Read more
Tortilla met groenten

Tortilla met groenten

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere groenten gebruiken en voor degene die van spinazie houden kunnen ook spinazie toevoegen. Ikzelf lust geen tortilla met spinazie.

Read more
Tuinbonen op zijn Marokkaans

Tuinbonen op zijn Marokkaans

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het meestal met gebraden vlees/vis

Read more
Gebakken garnalen

Gebakken garnalen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen

Read more
Loempia's

Loempia’s

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Loempia's, Heerlijk zijn deze, maar je kan natuurlijk een andere vulling kiezen: met gehakt, garnalen of alleen groenten. En in plaats van mihoen gekookte rijst.

Read more
Mhensha van vis

Mhensha van vis

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

Read more
Garnalen tajine

Garnalen tajine

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.

Read more
Vis tajine

Vis tajine

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, saffraan, paprikapoeder, komijn, zout, peper en een theelepel azijn erbij. Dit goed mengen en apart zetten...

Read more