Italiaanse pastasaus met gehakt
2005-10-09- Cuisine: Italiaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.2 / 5)
14 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui fijngehakt
- 1 teentje knoflook uitgeperst
- 2 worteltjes grofgeraspt
- 1 stengel bleekselderij fijngehakt
- 500 g rundergehakt
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 blik tomatenblokjes (met vocht)
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 1-2 eetlepels Maggi Tuinkruiden Bouillon (pot)
Method
Step 1
1. Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn
2. Voeg het gehakt toe en bak het rul
3. Roer de tomatenpuree, de tomatenblokjes met het vocht en de tijm erdoor
4. Breng de saus op smaak met het bouillonpoeder
5. Laat de saus pruttelen tot hij iets is ingedikt.
Vleessaus die ook erg lekker is in een tortilla!