Loader

Zoute sesamringen

2008-09-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 glas = 220 ml
    * 1 glas melk
    * 1 glas zonnebloemolie
    * 125 gram boter of margarine (kamertemperatuur)
    * 1 theelepel suiker
    * 1 ei (eigeel in het deeg) en eiwit erop smeren
    * 1 pak bakpoeder
    * 1 eetlepel zout
    * bloem
    * kommetje sesam

Method

Step 1

Verwarm je oven op 180 C.

Doe de melk, zonnebloemolie, boter of margarine, suiker, eigeel, bakpoeder en zout allemaal in een kom kneed het deeg voeg er bloem in totdat je een samenhangend deeg hebt normale harde deeg..

Pak een bakblik en en doe er bakpapier overheen. Pak van het deeg stukjes ongeveer wat groter dan een walnoot en maak daar ringen van, en doop (alleen de bovenkant) in het eiwit en daarna in sesam.

Bak ze totdat ze goudgeel zijn..

Serveer ze lauw

1 glas = 220 ml

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sadiye on 27-11-2008

    ­čśÇ

  2. posted by sadiye on 30-11-2008

    ik ben deze nu aan het maken ze zitten in de oven heeft iemand deze al gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.