Croissantje met verse abrikoos en banaan
2006-02-23- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.6 / 5)
21 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 croissantje
1 eetlepel hazelnoten
1/2 eetlepel gemberjam
25gram verse room kaas
2 verse abrikozen of pruimem
1/2 banaan
Method
Step 1
hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan . laat die in een kommetje afkoelen.
roer de jam en verse roomkaas door de hazelnoten en laat deze spread liefst een half uurtje staan. was de abrikozen of pruimen, halveer ze en verwijder de pit snijd de banaan in plakjes snijdd het croissantje open en bestrijk de onderkant royaal met de hazelnootspread. leg de abrikozen en plakjes banaan er om en omop.
posted by Fati7a on 24-02-2006
Hmm, klinkt goed!