Loader

Zalm & prei in bladerdeeg

2009-02-02
  • Servings: 10
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Benodigheden:
    * 1 pak Bladerdeeg( geen roomboter)
    * olijfolie
    * 500 gr Gerookte zalm
    * Zwarte peper en zout

Method

Step 1

Je laat de bladerdeeg ontdooien, je snijd de prei in ringen(heel smal)je wast die. Laat 'm in een vergiet uitlekken. Snij de zalm in reepjes, doe olijfolie in een koekenpan gooi de prei erin laat die 3 min sudderen, dan de zalm erbij, zout en zwarte peper laat alles nog 5 min samen prutten en dan van het vuur afhalen, laten afkoelen en dan in de bladerdeeg doen. klop een eitje en smeer de bladerdeeg in nadat je de inhoud er in hebt gedaan.

Bladerdeeg:

Doe de inhoud in het midden en breng alle hoekjes naar elkaar en zo maak je een mooi pakketje ­čśÇ smeer ze in met eitje op de bakplaat met bakpapier en dan ongv.20 min de oven tot ze goud bruin zijn en klaar zijn ze!

als jullie je foto willen zien dan ga ik ze maken en dan zet ik er een foto bij;)

Gr.Tiima

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by souhaila04 on 03-02-2009

    ey meid
    Ik heb ‘m uitgeprobeert hij was echt super lekkerrr!en makkelijk ik was snel klaar….

  2. posted by Lalakifech on 11-03-2010

    Ik zou er graag een foto van willen zien als het mogelijkis, het lijkt me een heerlijk recept!

    dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.