Loader

Wraps

2005-12-05
  • Servings: 9
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten voor 9 stuks:
    300 gr kipfilet
    Voor de marinade:
    5 el ketjap
    Snufje zout
    2 el olie
    De groenten:
    4 bosuitjes (of 1 gewone ui)
    Bakje champignons
    1 rode paprika
    1 gele paprika
    2 handjes doperwtjes (of 1 groene paprika maar die had ik niet meer )
    Kruiden:
    1 tl paprikapoeder
    1/2 tl peper
    3 el ketchup
    Scheutje ketjap
    Zout naar smaak
    9 tortilla's (ik heb ze bij xenos gekocht, maar je kan ze ook gewoon in de supermarkt halen)

Method

Step 1

Maak de marinade voor de kip en snijd de kip in stukjes. Doe ze in de marinade en schep goed om. Laat een half uurtje marineren. Snijd de champignons in plakjes, de ui/bosui in kleine stukjes en ook de paprika's in kleine stukjes. Bak de kipstukjes na het marineren in een wok goudbruin. Voeg dan de ui/bosui toe en bak die even mee. Groenten erbij en goed meebakken. Dan de kruiden, ketchup en ketjap toevoegen en nog 10 minuutjes laten pruttelen (wel af en toe omscheppen).

Ondertussen de tortilla's uit de verpakking halen en de oven voorverwarmen op 200 graden. Vulling in de tortilla's rollen en op een bakplaat met hoge rand of in een ovenschaal leggen. 10 minuutjes in de oven laten en lekker eten met salade.

* Als je van vollere wraps houdt, kan je met deze vulling ook maar 6 vullen.

* Tip: leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal of op de bakplaat. Als ze dan uit de oven komen, gaan ze niet meer open.

Deel dit recept met anderen

Comments (7)

  1. posted by zaja on 06-12-2005

    dit vind ik zo lekker!

  2. posted by H_anane on 16-10-2008

    Ik ga t vandaag inshjallah proberen. Hoop dat t lukt.

  3. posted by H_anane on 18-10-2008

    Ik heb het geprobeerd en t was egt lekker. En gelukt! Meestal doe ik iets verkeerd, maar dit was duidelijk en makkelijk. Thnx!

  4. posted by sara38 on 16-10-2009

    mmmmmmmmmikga het uitproberen inchallah

  5. posted by sadiye on 16-10-2009

    ik ga deze ook egt uitproberen

  6. posted by sadiye on 16-10-2009

    sow lekker man

  7. posted by coconut on 11-09-2011

    wat erg lekker is bij wraps is volgende 1rode paprika, middelgroot uí, 1tomaat en een paar stengels koriander dit alles in hakmachine stoppen en hakken maar tussen grof en fijn moet de textuur zijn voeg sambal naar eigen smaak toe en 3tot4 eetlepels ketchup toe voor extra pittig effect kun je een spaanse peper mee hakken of zwarte peper toevoeg. ook lekker bij barbeqeu en gebakken vis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.