Wraps met kip
2014-09-18- Cuisine: Mexicaanse
- Course: Lunch
- Skill Level: Erg simpel
- 
						  Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
- 
							Vegetarisch Nee
- 
							Lactose Nee
- 
							Dieet Nee
- 
							Gluten Nee
- 
							Kcal Onbekend
- 
							Vet Onbekend
- 
							Eiwitten Onbekend
- 
							Carbohydraten Onbekend
Deze zijn lekker handig voor na je werk (of als je geen zin hebt om te koken). Kipreepjes, paprika, tomaat en sla, Griekse yoghurt en rollen maar, die wrap.
Ingredients
- - 1 kipfilet in reepjes
 - Zout en peper
 - 1/2 teentje knoflook, uitgeperst
 - Halve rode of gele paprika in blokjes
 - Tomaat in plakjes
 - Sla of rucola
 Yoghurtmengsel:
 - 150 ml Griekse yoghurt
 - Snufje zout en zwarte peper
 - 1/2 tl citroensap
 - Half teentje knoflook, uitgeperst
 - Wraps
Method
Step 1
Bak de kipreepjes met zout en peper en knoflook in olijfolie goudbruin. Voeg de paprika toe en bak even mee.
Meng de Griekse yoghurt met de kruiden, het citroensap en de knoflook. Verwarm de wraps in de oven en bestrijk met het yoghurtmengsel. Beleg met kip, tomaat en sla/rucola.
Rol op en snijd schuin door.


 
			
	 
					 
						 
							 
							 
							 
							 
							








