Stokbrood met geitenkaas
2015-01-11- Skill Level: Erg simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 Stokbrood
- 1 potje pesto
- 100 gram geraspte geitenkaas
Method
Step 1
Snijd de stokbrood in rondjes, het liefst een beetje schuin, dan krijg je een groter oppervlak namelijk.
Smeer ze eerst in met pesto en doe dan de geraspte kaar erover.
Doe ze in de oven tot de kaas gesmolten is.
De pesto kan je ook weg laten of vervangen met iets anders zoals olijfolie.
posted by saadia29 on 21-10-2005
Oh lekker en makkelijk.
posted by sihamkleuter on 21-10-2005
wat voor soort pesto?
posted by amira_van_kozina on 22-10-2005
waarschijnlijk groene pesto
posted by zahira on 24-10-2005
Ja idd, groene pesto, maar smaken verschillen, je kan ook andere gebruiken. En wat ook heel lekker is, is om een paar pijnboompitten op de kaas nog te doen,voor ze de oven in gaan
posted by zilla on 14-07-2006
Wat een leuk idee! Lijkt me lekker en snel te maken. Weer een aanwinst voor mijn receptenmap.
posted by sadiye on 08-11-2008
hmmm heerlijk