Loader

Soepstegels

2007-05-18
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak bladerdeeg
    1 beetje van het meel
    geraspte kaas

Method

Step 1

Pak de bladerdeeg haal de plastic er rustig van af maak er een boletje van. Verdeel het bolletje in tweeen soms plakt het boletje aan je handen doe dan er een beetje meel op.

Rol de halfe bolletje tot het een vorm van een slang word. Maak het een beetje plat pak het rustig op en draai het een beetje rond .Doe het dan in een grote plate oven boord en srooi het kaas er op en maak dan van de andere bladerdeeg precies het zelfde en laat in te oven 20 minuuten bij mij oven is het all 10 minuten a u b kijk dan elke 5 minuuten in de oven tot het een beetje hard word dan weetje dat het klaar is.

dit hoord bij u soep lekker en smakelijk

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.