Loader

Pizza

2007-07-26
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 25
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

25 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 uien
    2 tomaten
    350 g gehakt
    1 1/2 paprika
    eventueel, olijven of champignons

Method

Step 1

Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:

1 eetlepel suiker,

2 eetlepels zout,

1 glas warme melk,

1/2 blokje gist,

1 eetlepel boter,

en maak het af met water tot een soepel deeg.

Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.

Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.

Besmeer het deeg met een klein beetje olie,

en smeer wat tomaten puree op het deeg.

Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.

Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.

Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.

Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.

En smullen maar!!

Deel dit recept met anderen

Comments (11)

  1. posted by salima1 on 02-08-2007

    ziet er goed uit.

  2. posted by halima890 on 19-09-2007

    ziet er lekker uit

  3. posted by asiamoslima on 06-10-2007

    Ik ga het zodadelijk maken. Ik laat je weten hoe het geworden is…

  4. posted by salima1 on 23-12-2007

    heerlijk is het zeker!!

  5. posted by Khadija1 on 22-08-2008

    ik heb het gemaakt het is super lekker bedankt voor het recept meid!

  6. posted by sadiye on 13-12-2008

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  7. posted by med on 25-12-2008

    maar moet het gehakt eerst ff worden gekookt?

  8. posted by cheba_tourirtia on 31-12-2008

    dat word dus morgen lekker pizza maken

  9. posted by Hajaar on 26-02-2009

    Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….

  10. posted by Hajaar on 26-02-2009

    Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….

  11. posted by fatihaoemromaisae on 30-07-2012

    IK VRAAG ME AF OF DE GEHAKT NIET GEBAKKEN HOEFT TE WORDEN. DOE JE DIE ER ZO RAUW OP HET DEEG?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.