Loader

Mouskoutchou

2007-12-17
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 6 á 7 eieren;
    250 gram bloem;
    1 Marokkaans theeglas zonnebloemolie;
    1 Marokkaans theeglas volle melk;
    2 zakjes bakpoeder;
    1 zakje vanillesuiker;
    150 gram witte basterdsuiker;
    een beetje boter.

Method

Step 1


- scheid de eigelen en eiwitten van elkaar;
- klop de eigelen met de basterdsuiker, de zonnebloemolie en het bakpoeder;
- klop de eiwitten stijf en voeg die toe aan het eigelenmengsel tezamen met de vanillesuiker en de melk en mix het geheel goed;
- voeg er beetje bij beetje de bloem aan toe en mix alles tot een tamelijk vloeibaar deeg;
- doe het deeg in een beboterd en met bloem bestoven rond bakblik;
- laat de taart in een matig warme, voorverwarmde oven ongeveer 40 minuten bakken en goudbruin worden;
- haal uit de oven, laat afkoelen op een rooster en versier de taart naar eigen smaak, b.v. bestrooid met poedersuiker en versierd met geconfijte vruchtjes of zoiets

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.