Loader

Marokkaanse tonijnsalade

2008-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Ja
  • Gluten

    Ja
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 gepelde tomaten (onderdompelen in kokend water en het velletje er af halen), in kleine stukjes gesneden
    3 middelgrote, vastkokende aardappelen, geschild en gekookt in water met wat zout; in blokjes gesneden
    1 blikje tonijn in olie, uitgelekt en in stukjes
    een beetje fijngehakte platte peterselie
    een vinaigrette, gemaakt van olijfolie, azijn, zout en peper
    zwarte olijven.

Method

Step 1

Doe alle hier bovenstaande ingredienten in een kom, schep voorzichtig door elkaar.

Zet in de koelkast tot de salade goed koud is.

Decoreer met de zwarte olijven.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by firdausnoor on 29-11-2008

    lijkt me lekker en eenvoudig ik ga het insjhallah uitproberen ,en je kan er wat groente bij doen hmmm lijkt me een goed idee.dankjewel schat

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.