Marokkaanse tonijnsalade
2008-10-05- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Ja -
Dieet
Ja -
Gluten
Ja -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 2 gepelde tomaten (onderdompelen in kokend water en het velletje er af halen), in kleine stukjes gesneden
3 middelgrote, vastkokende aardappelen, geschild en gekookt in water met wat zout; in blokjes gesneden
1 blikje tonijn in olie, uitgelekt en in stukjes
een beetje fijngehakte platte peterselie
een vinaigrette, gemaakt van olijfolie, azijn, zout en peper
zwarte olijven.
Method
Step 1
Doe alle hier bovenstaande ingredienten in een kom, schep voorzichtig door elkaar.
Zet in de koelkast tot de salade goed koud is.
Decoreer met de zwarte olijven.
posted by firdausnoor on 29-11-2008
lijkt me lekker en eenvoudig ik ga het insjhallah uitproberen ,en je kan er wat groente bij doen hmmm lijkt me een goed idee.dankjewel schat