Marokkaanse tomaten paprika salade
2005-10-05- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )
Ingredients
- - 500 g trostomaten
- 1/2 groene paprika
- 2 bosuitjes
- 1/2 zakje verse dille (11 g)
- 5 takjes peterselie
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel kruidenazijn
- 2/3 theelepel gemalen komijn (djinten)
- (zee)zout
- (versgemalen) peper
Method
Step 1
Bereiden Tomaten wassen, halveren en in heel kleine stukjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
Dille en peterselie fijn knippen. In kom tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel snufje komijn.
Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )
posted by sihamkleuter on 05-10-2005
hee tara, plaats ook wat tapenades, die ken jij vast wel toch?
posted by tara29 on 05-10-2005
doe ik gelijk ff
posted by Rzinia on 05-10-2005
hmmm lekker tara 🙂
posted by imaane911 on 06-10-2005
lekker en nog makkelijk ook hihih
bedankt voor het plaatsen
😉
posted by zilla on 17-07-2006
Heerlijk! Ga ik vaker eten. Lekker snel en lekker fris.