Marokkaanse suikerkoekjes
2007-12-17- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(2 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 225 g boter of olie
225 g suiker
675 g bloem
150 g fijn gehakte walnoten of amandelen
kaneel
Method
Step 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Mix de gesmolten boter en suiker glad. Voeg de bloem en noten toe en kneed met de handen tot een soepel deeg. Verdeel in ei-grote balletjes en vorm daar koekjes van, niet te plat. Leg ze op een ingevette bakplaat of bakpapier. Bestrooi ze met kaneel en bak 20-30 minuten. De koekjes moeten niet bruin worden.
De kaneel kan vervangen worden door cacao.
posted by superkok on 18-12-2007
ik hoop dat er iemand nog wat zegt
posted by oujda76 on 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
posted by oujda76 on 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
posted by oujda76 on 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
posted by oujda76 on 06-02-2009
??? ik bleef hangen :}
posted by sadiye on 23-01-2011
ik wil deze maken komt er nog een foto van?