Loader

Gezonde tonijn Salade

2005-11-23
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 41
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

41 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • rijst
    1kilo aardappels
    gekookte eieren
    blikje mais
    tonijn
    augurken in blokjes
    tomaten en komkommer
    slasaus
    zout
    olijven

Method

Step 1

kook de aardappels en snij ze in kleine blokjes, kook de rijst 10 min gaar en breng je het naar smaak dan schep je het in een soep kom dan plaats je de kom op zijn kop op een bord zodat de rijst eruit glijd en heb je een mooi bol in de midden.tonijn in stukken, dan kan je de komkommer, aardappels, tomaten, mais, augurkjes, olijven, eieren in 4 stukjes, doe dit in de bord aan de zijkand van de rijst mooi omheen, slasaus bij.

verder kan je zelf bepalen wat je er bij wilt doen zoals zilveruitjes

tip:de rijst kan je ook mengen met tonijn of mais

Deel dit recept met anderen

Comments (12)

  1. posted by Classy Lady on 25-11-2005

    Ziet er prachtig eruit!

  2. posted by miss ikkie on 13-12-2005

    ziet er lekker uit maar ik heb het idee dat je echt te veel eieren hebt gebruikt. want jah meestal neemt eetje niet zo veel eieren toch. ik weet het bord is wel groot dus voor meer mensen bedoeld maar toch te veel eieren… dus heb je geen tips wat je erbij kan doen. dus dat je bijvoorbeeld de helft eieren doet en de andere helft iets anders. maar ziet er wel lekker uit hoor

  3. posted by sami on 16-01-2006

    LEKKER MEID.

  4. posted by bollebuik on 04-02-2006

    miss ikkie, ja dat dacht ik ook. je kan komkommer in de plaas doen en asperges opgerold in gerookte zalm als je dat lust. dus eerst tomaatje, komkommer en dan asperge en zo ga je verder.

  5. posted by nour on 08-04-2006

    welke slasaus gebruik je

  6. posted by nour on 08-04-2006

    en kan je het ook als voorgerecht severen want dat ik wil namelijk doen

  7. posted by faridaeten on 16-01-2007

    Ziet er lekker uit,ik gebruik 3 eiren in zelf de bord,tomaten stukjesen komkomer stukjes van zijkand van de bord en ziet vol bord zoals de foto,en over de saus : ik doe mayonaise met zout,olie, azijn en goed roeren dat was het. En komt heerlijk en mooi decoratie. Ik heb gisteren gedaan ,ik ben een niewe lid bij jullie ,salamou3lijkoum dames.

  8. posted by Sammy on 26-04-2007

    Het ziet er prachtig uit! Heel mooi!

  9. posted by miss ikkie on 13-09-2007

    welke slasaus gebruiken jullie meestal

  10. posted by Hoceimatje on 02-10-2007

    De rijst is onderaan en de augurken dan en mais?

  11. posted by Samira82 on 16-01-2008

    Zier er mooi uit en lekker ook. Waarom zegt iedereen dat het teveel eieren zijn ?? Het zijn er maar. 1 meer maakt toch niets uit haha

  12. posted by karakter on 24-11-2008

    mmmmmm, jammie heerlijk ga ik zeker maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.