Loader

Gevulde paprika’s met couscous

2005-11-15
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.8 / 5)

2.8 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 150 gram couscous
    250 ml bouillon (ik heb kippenbouillon gebruikt)
    2 grote rode paprika's
    1 blik tomatenblokjes, uitgelekt
    200 gram olijven in plakjes
    1 rode ui, in kleine stukjes

Method

Step 1

Zet de paprika's 2 min. in de magnetron (afgedekt).

Wel de couscous met de bouillon. Gooi de andere ingredienten bij de couscous en vul de paprika's (of tomaten dus).

Zet het onder de heetste stand van de grill (250 graden) voor 20 minuten.

Ik heb het met salade geserveerd, maar mss ook wel lekker met bv gebakken worstjes of kippevleugeltjes ofzo. Voor de vleesliefhebbers dus.

Het is een variatie op een AH recept. Ik denk dat het lekkerder is met tomaat, dus een tomaat vullen en die in de oven zetten, want ik vind paprika best sterk qua smaak.

Voor 2 personen, denk ik.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Nacira on 16-11-2005

    Hmmm apart en ziet er lekker uit

  2. posted by soumiariffia on 18-11-2005

    Lekker hoor 😀 Byebye X soumiariffia

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.