Loader

Gekleurde bonbons

2014-08-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 300 gram gepelde en fijn gemalen amandelen
    - 50 gram poeder suiker
    - paar druppels citroen extract
    - 50 gram gesmolten margarine/roomboter
    - 3 repen witte chocolade a 75 gram
    - paar druppels rode kleurstof
    - paar druppels groene kleurstof

Method

Step 1

Meng de zeer fijn gemalen amandelen met de poedersuiker, boter, citroen smaak.

Verdeel het mengsel in 2 stukken en doe in iedere helft de kleur erbij en vermeng dit goed.

Zo krijg je een rose en een groene mengsel.

Leg dit op de rug van de snijplank (is schoner), en maak/druk er staven van.

Zet dit voor 10 min in de diepvries, zodat de amandelen verhard worden.

Smelt in de tussentijd de chocola au bain marie.

Haal de amandel staven uit de diepvries en besmeer ze rooyaal met chocola in totdat alles bedekt is.

Neem een vork en ga over de chocola heen zodat je de strepen erin krijgt.

Doe het weer voor 20 minuten in de diepvries en als het hard geworden is snijd je het in stukken.

Heerlijk en lekker makkelijk!!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.