Loader

Gevuld bladerdeeg met gehakt

2005-10-28
  • Servings: 20
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 30
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

30 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Dit heb je nodig:
    2 pakjes diepvries bladerdeegplakjes á 10 stuks;
    1/2 ui;
    20 ontpitte groene olijven;
    5 takjes verse koriander;
    500 gram rundergehakt;
    zout en zwarte peper;
    5 eetlepels zonnebloemolie;
    1 klein blikje tomatenpuree;
    gemalen komijn.

Method

Step 1

Zo maak je het:

*Laat het bladerdeeg ontdooien. Rasp de ui fijn, snijd de olijven in stukjes en de koriander fijn;
* Braad het gehakt in de olie aan met de ui, het zout en de zwarte peper (naar smaak). Voeg tomatenpuree, olijven, koriander en gemalenb komijn naar smaak toe en bak alles even mee;
* Laat het gehaktmengsel afkoelen en verwarm de oven voor tot 180 graden C;
* Vul de plakjes bladerdeeg met het gehaktmengsel; bestrijk de helft van elk bladerdeegvelletje met het gehaktmengsel en sla de andere helft eroverheen. De vormen kunnen drie- of rechthoekig zijn. Druk de zijkanten met een vork dicht;
* Bak de gevulde bladerdeegpakketjes goudbruin in de oven af.

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by fati on 29-10-2005

    lekker he,ik ben ze nu aan het maken,en heb champione soep er bij gamaakt,

  2. posted by amientje on 31-08-2007

    lekker hoor

  3. posted by sadiye on 05-12-2008

    hmm lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.