Loader

Gebakken banaan

2005-10-30
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 bakbanaan, gele hoe donkerder hoe beter
    100 gram bloem
    1 theelepel bakpoeder
    100 ml prik zonder kleur, dus bv sprite of spa rood ofzo
    wat zout, wat suiker
    olie om in te bakken (zonnebloemolie)

Method

Step 1

maak het beslag van de genoemde ingredienten, snijdt de banaan in plakken.

Haal de banaan door het beslag en bak om en om in de olie. Uit laten lekken op papier en serveren met pindasaus.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by Jallie on 31-10-2005

    mmmmmmmmmmmmm ik ben gek op bakkabana, maar ik maak het wel anders dan jij.. ik ga het inshaAllah ook zo een keer proberen ­čśë

  2. posted by Nacira on 11-11-2005

    lekker!!

  3. posted by nicjah on 17-11-2006

    gebakken banaan komt oorspronkelijk uit indonesie PISANG GORENG noemt men het daar.En we maken het zonder die fanta of wat dan ook.maar het kan lekker zijn ieder op zijn/haar eigen manier of eigen fanta(sie) LOL

  4. posted by ummsalman on 23-01-2009

    wat ik ook begreep is dat die banaan echt zwart moet zijn, klopt dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.