Garnalen spiesen
2009-08-04- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 4 personen
- Servings: 2
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 3 el olie
- 4 el fijngehakte peterselie
- 2 tl milde paprikapoeder
- 1\4 tl cayennepeper
- 1\4 tl gemalen komijn
- zout
- 3 teentjes knoflook
- 24 grote gernalen
- 1 citroen
- 3 el fijngehakte koriander
Method
Step 1
Meng in een schaal de olie met de peterselie, paprikapoeder, cayennepeper, komijn en zout en de geperste knoflook.
Meng de garnalen in de marinade en laat ze daar 30minuten intrekken.
Steek de garnalen per 3 in de spiesjes. snijd de citroen in vieren.Gril tussendoor de spiesjes.Serveer het met de citroen.
Eetsmakelijk!
Het is lekker met een coucoussalade met gegrilde groenten of met chilisaus
posted by saartje2009 on 04-08-2009
hopelijk vinden julie het lekker.
posted by gerda on 04-08-2009
worden de garnalen niet gebakken of gegrild
posted by PrincessChida on 04-08-2009
Je kan garnalen rouw eten, maar het lijkt mij inderdaad lekkerder als ze gegrild worden.. 😮
posted by saartje2009 on 05-08-2009
Srry ik bn vergetn om dat op te schrijven ze moeten gegrild worden.
posted by E.sma on 06-08-2009
Hoeveel zout moet er ongeveer in ?
Xx Esma
posted by saartje2009 on 09-09-2009
Hoeveel jij wilt
Missgien hou je van veel zout of weinig zout..