Franse uiensoep
2009-10-27
- Skill Level: Erg simpel
- 
						  Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
- 
							Vegetarisch Nee
- 
							Lactose Nee
- 
							Dieet Nee
- 
							Gluten Nee
- 
							Kcal Onbekend
- 
							Vet Onbekend
- 
							Eiwitten Onbekend
- 
							Carbohydraten Onbekend
Ingredients
- 6 uien, 
 2x runderbouillon,
 tabasco (sambal kan ook),
 1 liter water,
 30 gram boter,
 beetje olie,
 worchestershiresaus.
 Kleine ringetjes stokbrood met gesmolten kaas.
Method
Step 1
Je snijd de uien in halve ringen en pakt een grote pan bakt eerst de ringen goudbruin met de boter en beetje olie (totdat ze zacht aanvoelen) daarna blus je ze af met de bouillon ( die je hebt vermengd met 1 liter water). Paar druppels worchestershiresaus/en tabasco. Ongv haf uurtje laten sudderen. Stokbrood ringetjes in de oven met de kaas totdat deze smelt.
Dan een kom met de soep erin en stokbroodje erbovenop.


 
			
	 
					 
							 
							 
							 
							 
							








