Loader

Chow min met geroosterde kip

2007-01-28
  • Servings: 6
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • voor de kip:
    een hele kip in stukjes gehakt
    5 teentjes knoflook
    flink wat zoete ketjap en een beetje zoute
    zout
    een paar druppels sesamolie
    een stukje verse gember ( peper kan ook) van ong 5 cm
    ev. een beetje zwarte peper
    voor de bami:
    2 pakken chinese mie
    250 gr taugé
    3 a 4 eieren
    donkere sojasaus ( superieur zilver etiket)
    vetsin
    beetje olie

Method

Step 1

haal de vel van de kip die al in stukjes gehakt is en was m

rasp de knoflook en de gember, voeg hierbij de ketjap, zout, sesamolie en eventueel nog wat zwarte peper

meng het en laat het intrekken ( hoe langer hoe lekkerder)

als je het een tijdje hebt in laten trekken doe het dan op 200C in de oven ongeveer 45 min ( ligt eraan hoe groot je de stukken hebt)

voor de bami:

bereid bami als op het pakje staat

doe een beetje olie in de pan bak hierin de eieren doe er dan de soyasaus en de vetsin bij

goed doorroeren en dan tage en uitgelekte bami bij goed doorelkaar husselen en klaar

je kan er eventueel ook nog wat paksoi doorheen doen

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by fatimayasmina on 29-01-2007

    deze is ook heel erg lekker ook lekker geproeft ahahaha dank je sjaahida

  2. posted by sjaahida on 29-01-2007

    geen dank meid fijn dat je het lekker vond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.