Loader

Broodje zalm

2005-12-05
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 18
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

18 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

  • Hamburgers

    Hamburgers

  • Marokkaanse gevulde minibroodjes

    Marokkaanse gevulde minibroodjes

  • Tortillavellen gevuld met shoarma

    Tortillavellen gevuld met shoarma

  • Zelfgemaakte kentuckyburgers

    Zelfgemaakte kentuckyburgers

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 blikje zalm (netto ca. 200 g)
    Alternatief: tonijn uit blik
    5 gedroogde tomaten op olie
    6 groene knoflookolijven
    2 eetlepels fijngehakte peterselie
    150 g Griekse yoghurt of 1 bekertje zure room
    zout, peper
    4 donkere meergranenbollen

Method

Step 1

Giet de zalm af en verwijder velletjes en graatjes. Snijd de tomaten in ragfijne reepjes en de olijven in plakjes.

Schep driekwart van de tomaten, olijven en peterselie door de yoghurt en voeg zout en peper naar smaak toe.

Snijd de bollen open, leg de onderkanten op twee borden en bestrijk ze royaal met het yoghurtmengsel.

Verdeel de zalm erover en schep er nog een flinke lepel yoghurt op. Strooi hierover de rest van de tomaten, olijven en peterselie.

Zet de bovenkant van de broodjes er weer op.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by miss france on 05-12-2005

    ooooh dit lijkt me zo lekker…

  2. posted by sami on 23-12-2005

    dit lijkt mij ook heel lekker en makelijk.

  3. posted by Esmaatje on 23-09-2006

    lekker gezond…hmm

  4. posted by saartje2009 on 28-07-2009

    Salaam Jamilagirl, mij neefje kwam logeren en toen zei hij ik wil wittebolletje maar ik vind het lekker

    Kan het ook met witte bolletje??

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.